Over Salon Piekfijn

Ik heb een aantal opleidingen en certificaten behaald waar ik enorm trots op ben. Hierdoor kan ik u adviseren wat het beste bij u past en is elke behandeling gevarieerd.

Ik begon in 2014 met de opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 3 op het Vitalis College in Breda. Waarmee ik visagie en de massage lessen heb afgerond.

0 +
tevreden klanten
0
jaar ervaring
0
behandelingstechnieken
0 +
behaalde certificaten
zwangerschapsmassage

Eigenaresse Salon Piekfijn

Salon Piekfijn

Ik heb een aantal opleidingen en certificaten behaald waar ik enorm trots op ben. Hierdoor kan ik u adviseren wat het beste bij u past en is elke behandeling gevarieerd. Ik begon in 2014 met de opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 3 op het Vitalis College in Breda. Waarmee ik visagie en de massage lessen heb afgerond.

Ik had het zo naar mijn zin dat ik er nog en jaar heb achter geplakt om mij meer te richten op huidverbetering. Toen heb ik in 2015 mijn allround Schoonheidsspecialiste  niveau 4 behaald. Nu richt ik mij vooral op acné en de Bindweefselmassage. 

In 2016 heb ik de jaaropleiding Sportmassage gevolgd in Goirle en heb dit behaald met mooie cijfers. In dit jaar heb ik ook 2 certificaten behaald namelijk: Nek- en Schouder klachten en Hoofdpijnmassage.

Begin 2017 heb ik mijn certificaat Cupping massage behaald en later dat jaar heb ik Lomi Lomi massage behaald.

In september 2017 begon ik aan de opleiding Pedicure in Breda bij Esthetica en ik heb deze behaald in november 2018.

Februari 2018 mag ik mijzelf Huidcoach van het merk Hannah noemen. In juni heb ik de  bindweefselmassage afrond met een mooi cijfer. November 2018 heb ik probleemregistratie en Intens treatment gevolgd  hierdoor ben ik nu Hannah specialist.

Met deze brede keuze uit behandelingen hoop ik ieder dankzij mijn vele specialiteiten te kunnen helpen.

Beauty

Massages

Over ons Salon Piekfijn

Boek snel jouw behandeling.

Winkelwagen