Beauty

“Ouder worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst op een mooie en gezonde manier.”

In Salon Piekfijn werk ik vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Ik ben een voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliseert, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

Hoofdpijnmassage

Beauty behandelingen

Gezichtsbehandeling beauty

hannah gezichtsbehandelingen

Welke hannah behandeling je ook kiest, je wordt getrakteerd op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet, pH, roodheid en pigment) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!

De resultaten worden mede behaald door het toepassen van de 5 stappen:​
1) Reinigen
2) Peelen
3) Stimuleren
4) Herstellen
5) Beschermen

Deze stappen komen uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod. De producten worden aangepast aan het huidtype en de behoefte die de huid op dat moment nodig heeft. Een heerlijke massage van gezicht, nek en decolleté mag natuurlijk niet ontbreken. Hoe langer de behandeling, hoe langer de bindweefselmassage.

hannah Meet&Treat 45 min
Let’s try hannah! €50,-

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

———-
hannah Xpress 60 min
The hour of power! €65

In de 60 minuten durende behandeling, de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

———-
hannah Xperience 75 min
The total package! €80

75 minuten lang wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

———-
hannah Xperience 90 min
The total package! €90

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!
Ten opzichte van de 75 minuten behandeling zijn de massage’s een stuk langer en intensiever, en heb je nog meer ontspanning/ resultaat.

hannah bindweefselmassage

Wat is bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is een perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Het is een intensieve vorm van massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. De massage wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam. Door de diepe massagetechniek, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen), waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing. Het activeert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De stofwisseling wordt geactiveerd, hierdoor kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

De behandeling

Door eventueel aanwezige verklevingen in het bindweefsel kan de eerste behandeling als gevoelig worden ervaren. Na de massage voelt de huid warm aan en kan hij wat rood/roze zien, als of u in de zon heeft gezeten. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds soepeler.

Bindweefselmassage is aan te bevelen bij:

 • Slecht doorbloede huid

 • Huidveroudering

 • Verslapte huid

 • Rimpels

 • Acne

 • Littekens

 • Voor-nabehandeling bij cosmetische ingreep

Zelfs geschikt voor de gevoelige en couperose huid.

Effecten

 • Stimulatie van de huiddoorbloeding: een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen

 • Verbetering van de opname van werkstoffen

 • Opheffen van onderhuidse verklevingen

 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

 • Bevordering van de celdeling

 • Egale huid, betere huidteint

 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

 • Betere huidweerstand

 • Verbetering huidconditie

In kuurverband heeft de bindweefselmassage het meeste effect. Het resultaat zal aanzienlijk sneller verbeteren. Door de massage toe te passen bij een gezichtsbehandeling wordt de effectiviteit van de producten verhoogt. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds soepeler en de structuur van de huid zichtbaar beter. Afhankelijk van specifieke huidproblemen bestaat de kuur uit minimaal 6 behandelingen 1 a 2 keer per week.

hannah Intense Treatment Medium deep peeling

 • 90 minuten €100,- incl. bindweefselmassage 
 • 75 minuten €85,- incl. bindweefselmassage
 • 60 minuten €65,- incl. bindweefselmassage  

De hannah Trans6peel, een nieuw professioneel medium deep peeling die wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde huidcoaches, bevat 6 hoofdingrediënten waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. 

De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. 

De hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt.
De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. 

Deze behandeling, uitgevoerd door een gespecialiseerde en goed geschoolde huidcoach, is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden. 

Natuurlijk in combinatie met befaamde hannah bindweefselmassage  

Door de Trans6peel in combinatie met de bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden.

Ons aanbod aan Massages

EEN VERHAAL VAN PERSOONLIJKE CREATIVITEIT

Uniek in Nederland  

Intensievere behandelmogelijkheden voor Acne, pigmentvlekken en huidverjonging. 

hannah introduceert het Griekse merk Julliet Armand. De producten van Julliet Armand benutten de kracht van de eigen huidcellen. Het werkt d.m.v maatwerk behandelprotocollen en producten met maximale effectiviteit.  

Zij streven ernaar om mensen zichzelf goed te laten voelen in hun eigen huid, door de ware benodigdheden van de huid te identificeren. Ontdekt hieronder welke behandeling bij jou past!

Behandelingen 

Office Treatment: €60,-
Dit behandelprotocol is erop gericht om in een zeer korte behandeltijd de huid te boosten. Huidverkleuringen, pigmentvlekken, fijne lijntjes, rimpels en rest ance worden effectief aangepakt. Deze behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd en zal de huid een oppepper geven. Het stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven of te behouden. 

Chronos Therapy 50+ : €85,- 

Je hebt vast wel eens gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met een nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injectie te gebruiken. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en DNA-schade veroorzaakt door externe factoren. 

Whitening Therapy:  €75,- 

Bestrijd huidverkleuringen met deze effectieve behandeling! De zorgvuldig samengestelde combinatie van producten zorgt voor een stralende huid en een egale teint. Door hoge concentraties van geavanceerde ingrediënten, waaronder vitamine C,Arbutin en Rumex, wordt pigmentatie doeltreffend bestreden. Op deze manier worden niet alleen de verkleuringen opgelicht die zich reeds gevormd hebben, ook wordt de aanmaak van nieuw pigment gereduceerd. 

Sensi Therapy: €75,- 

​Deze behandeling is erop gericht huidirritaties te bestrijden. Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Het zorgt ervoor dat de huid voldoende gehydrateerd blijft door transepidermaal waterverlies tegen te gaan. Daarnaast ondersteunt en bespoedigt Sensi Therapy het genezingsproces van de huid. Het is dan ook aanbevolen om deze behandeling toe te passen bij de gevoelige huid en teleangiëctasieën. 

Aging Regulator Therapy: €75,-
Krijgt Grip Op Biologische Huidveroudering! Deze therapie reguleert de biologische huidveroudering en is erop gericht de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen te activeren kan de huid zich ontdoen van het beschadigde DNA en wordt de natuurlijke huidgeneratie ondersteund. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit. 

Epileren

Epileren, harsen en verven

Zoals een hele behandeling kunt u ook terecht voor de korte/ losse behandelingen verdeeld in epileren, harsen en verven.

Epileren

 • Epileren – € 10,50
 • Epileren en harsen bovenlip – € 21
 • Epileren en verven wenkbrauwen – € 21
Harsen
 • Harsen bovenlip – € 10,50
 • Harsen kin / kaaklijn – € 10,50
 • Harsen onderbenen – € 19,90
 • Harsen gehele benen – € 34,50
 • Harsen hele benen + bikinilijn € 39,50
 • Harsen oksels – € 17,50
 • Harsen onder armen – € 17,50
 • Harsen buik – € 17,50
 • Harsen rug – € 22,50
 • Harsen rug + bovenarm – € 29,90

Verven

 • Verven wimpers – € 10,50
 • Verven wimpers en wenkbrauwen – € 21
 • Verven wenkbrauwen – € 10,50

Gerstekorrels verwijderen

 • Gerstekorrels verwijderen – € 10,50

Plan snel online jouw beauty afspraak

Winkelwagen