Massages

Bij een massage gaat het er vooral om dat je je meer bewust wordt van de boodschappen van je eigen lichaam en de spanningen die zich daarin vastgezet hebben door de aandacht en aanraking van de masseur.

Ivette heeft diverse technieken tot haar beschikking om je bewust te maken van je eigen lijf.

Er zijn diverse effecten van een massage. Massage kan een diep gevoel van ontspanning tot gevolg hebben. Tijdens een massage ontspannen je spieren, weefsels en gewrichten en kan je energie weer vrijer gaan stromen. Daarnaast word je je bewuster van je eigen lichaam, kun je spanningen van binnenuit verkennen en op een dieper niveau contact te maken met jezelf.

Een massage kan je niet alleen fysiek en mentaal laten ontspannen, het heeft ook een positieve uitwerking op je hart en bloedvaten omdat door krachtige massagetechnieken de bloedcirculatie bevorderd wordt. Door precisietechnieken kunnen ook je immuunsysteem en hormonale systeem geraakt worden, waardoor je afweer verbetert en je hormoonhuishouding meer in balans kan komen.

Massage (1)
Massage Salon Piekfijn

Lichaamsmassages

sportmassage

*Tijdelijke foto ter illustratie

Ontspanningsmassage

Een rustgevende ontspanningsmassage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt. Spanning gerelateerde klachten zoals stress, depressie, slechte spijsvertering, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren, en gewrichten kunnen door massage verlicht worden. Hier krijg je verlichting en energie voor terug! 

Boek een behandeling

 • 30 minuten – € 30
 • 60 minuten – € 55
 • 90 minuten – € 80
Lomilomi massage

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. Deze lichaamsmassage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heft zeer snel blokkades op. De nadruk van de behandeling ligt op ontspanning en het wegnemen van angsten, ergernissen en andere negatieve emoties.

Boek een behandeling

 • 30 minuten – € 30
 • 60 minuten – € 55
 • 90 minuten – € 80
sportmassage

Sportmassage

Een sportmassage kan verschillende dingen doen voor een sporter. Met behulp van verschillende massagetechnieken wordt de conditie van de spieren verbeterd. De techniek wordt bepaald door te kijken naar de sport en de wensen van de sporter.

Een sportmasseur is meestal gespecialiseerd in kalmerende en stimulerende massages. Dit is masseren met het doel de spieren die het zwaarst worden belast, een betere doorbloeding te geven en aan te zetten tot extra stofwisseling. De spieren zijn daardoor beter bestand tegen grote kracht die er tijdens het sporten op uitgeoefend wordt.

De sporter wordt geestelijk en lichamelijk voorbereid op de volgende wedstrijd of komt na de wedstrijd of training bij jou. Hierbij komt de sporter tot rust en de spieren worden losgemaakt. Er ontstaat onder andere een betere doorbloeding, waardoor de sporter beter zal bewegen en het langer volhouden, vermoeidheid en spierpijn worden namelijk voorkomen.
 De coördinatie wordt verbeterd, waardoor de kans op letsel en ongevallen verkleind wordt. 
De massage helpt bij het herstellen van de normale toestand, na een zware inspanning door afvalstoffen af te voeren. De sportmasseur kan dus bijdragen aan verantwoord en gezond sporten.

Boek een behandeling

 • 30 minuten – € 35
 • 60 minuten – € 60
 • 90 minuten – € 85

Cupping massage (lichaam)

Cupping betekent het plaatsen van “cups” op het lichaam. De cups die ik gebruik zijn van Siliconen die zuurstofarm (vacuüm) worden gemaakt, vervolgens op het lichaam geplaatst worden en zich vastzuigen op de gewenste locaties. Cupping is een veelvuldig gebruikte oosterse therapie, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Toxines in spieren en gewrichten worden niet altijd even makkelijk door het lichaam afgebroken, wat voor verdere blokkades en ongemakken kan zorgen. Door gebruik te maken van Cupping-technieken kunnen de gifstoffen aan het huidoppervlak worden gebracht zodat het voor het lichaam veel eenvoudiger wordt om deze te verwijderen.

Boek een behandeling

 • 30 minuten – € 35
 • 60 minuten – € 60
 • 90 minuten – € 85
Cupping massage gezicht

Cupping massage (gezicht)

Deze massage word een klein deel manueel uitgevoerd en een groot deel met Cups. De Bellabaci Facial cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen wanneer je meerdere behandelingen in een korte tijd laat uitvoeren.

 • 30 minuten – € 35
Hotstone massage

Hot stone massage

De hotstonemassage wordt gegeven met vulkanische stenen. Ze hebben meestal een temperatuur tussen de 45 °C en 55 °C. Door de warmte van de stenen werkt een hotstonemassage dieper dan een gewone massage. Deze massage wordt niet alleen met de stenen gegeven, maar de stenen zijn een aanvulling op de massage.

 Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur dieper in het spierweefsel komen, waardoor de massage effectiever is. Een hotstonemassage zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf hersteld, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

Boek een behandeling

 • 30 minuten – € 35
  60 minuten – € 60
  90 minuten – € 85
Hoofdpijnmassage

Hoofdpijnmassage

Naast migraine bestaan er andere hoofdpijnen zoals aangezichtshoofdpijn, spanningshoofdpijn of clusterhoofdpijn. Hoofdpijn kan je ervaren als drukkend, scherp, zeuren of bonzend. Vaak komt het vanuit spanning in de nek en trekt het door naar je hoofd.


Bij een hoofdpijn massage worden o.a. de spieren in de nek en op het hoofd gemasseerd.
 Door middel van drukpunt technieken en ontspannen strijkingen wordt de schedelrand, de slaap, het voorhoofd en de nek/schouders los gemasseerd. Ook de spieren van het gezicht en de kaak kunnen gespannen zijn.


Hoofdpijn massage bestaat uit een aantal behandelingen. 
Een klacht ontstaat niet in een dag en daarom zult u ook meer behandelingen nodig hebben voor een langer blijvend resultaat. Na 1 behandeling zult u wel het effect ervaren. De massage zorgt ervoor dat de spieren soepel worden gemaakt, waardoor alles goed blijft stromen en er minder kans is op verkrampingen in de spieren met als gevolg minder kans op hoofdpijn.​

Boek een behandeling

 • 30 minuten – € 35
 • 60 minuten – € 60
zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage is een speciaal aangepaste massage. Tijdens de zwangerschap gebeurd er in een relatief korte periode veel in je lichaam. De hormonen veranderen je spieren en gewrichten, alles wordt losser en soepeler om ruimte voor het kind te maken en je op de bevalling voor te bereiden. De veranderingen zorgen er meestal voor dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek, rug en bekken. Je lichaam houdt vocht vast en het kan zijn dat je slecht slaapt. De Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen. Al gauw bleek dat de vrouwen veel baat hebben bij een massage op een warm-waterkussen. ​

Boek een behandeling

 • 60 minuten – € 60

Indiase hoofdmassage

Een Indiase hoofdmassage is een massage waar het hoofd, de nek en de schouders aan bod komen. 
Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning. Deze hopen zich op in het hoofd, nek en schouders. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofdhuid wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd, maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. De Indiase hoofdmassage wordt traditioneel zittend en met snelle en langzame bewegingen uitgevoerd. De massage wordt veelal in Indiase kapsalons aangeboden en er wordt olie gebruikt, ook om het haar te voeden. ​

 • 30 minuten – € 35
Chocolade massage

Chocolade Treatments

Chocolade massage is een unieke ervaring en pure verwennerij. De cacao bevat antioxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organische; de cacaoboter met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti-verouderende werking. De minerale zouten met hun herstellende werking, de looistof met zijn afslankende werking. De minerale zouten; alcaloide en theobromine helpen o.a. bij de productie van endorfine, die de werking van serotonine verhoogt, de neuro seingever van rust en goed humeur.

Behandeling
Voorafgaand aan de chocoladepakking wordt de huid eerst gereingd d.m.v. een chocoladescrub.
Hierbij worden onzuiverheden en overtollige huidcellen verwijderd en de doorbloeding gestimuleerd.
Hierna volgt een ontspanningsmassage van de Rug, nek en schouders incl. armen , met een speciale chocoladeolie.
Na de massage wordt op de rug een pakking aangebracht van hoogwaardige pure chocolade gemengd vanillebutter.
Tijdens het intrekken van de rugpakking wordt de achterkant van de benen en de voeten gereinigd d.m.v. een chocoladescrub, gemasseerd en voorzien van pakking.
Hierna volgt een hoofdmassage.
 De gewaarwording en de effecten van de chocolademassage geven een speciale voldoening. Het geeft niet alleen een diepe rust maar verzorgt ook de huid rijkelijk.

 • 90 minuten – € 95

Plan snel online jouw massage afspraak

Winkelwagen