Producten

Aloë Vera producten

De Aloë Vera plant is een van de oudste planten ter wereld. Al duizenden jaren wordt de gel uit plant gebruikt vanwege de gunstige werking. Alle aloë Vera is afkomstig van de plantages in Mexico en de Dominicaanse Republiek. Op de plantages staan 50 miljoen planten! Forever verbouwt enkel aloë Vera Barbadensis Miller. Deze soort staat bekend om de hoogste kwaliteit.

Aandacht voor het milieu

Forever gebruikt zoveel mogelijke natuurlijk ingrediënten in de producten en hebben aandacht voor het milieu, dit begint bij de plantages, waar bijvoorbeeld geen pesticiden worden gebruikt maar er lopen schapen rond om het onkruid te eten en de planten van natuurlijke mest te voorzien. De planten krijgen de juiste zorg en de oogst gebeurd altijd volle aandacht van onze boeren. Zo blijft Forever dicht bij de natuur. Er wordt met de hand geoogst zodat de krachtige aloë Vera gel zorgvuldig uit het blad kan worden losgemaakt. De verdere productie gebeurt volledig in eigen beheer. Zo houden we altijd zicht op onze aloë Vera gel. From plant, to product, to you!

Exclusief

Forever is in 1978 opgericht door de Amerikaan Rex Maughan. Hij wilde de wereld kennis laten maken met de bijzondere eigenschappen van aloë Vera. Zijn doel was om zoveel mogelijk mensen te helpen. Vandaag de dag vind je de producten van aloë Vera van Forever niet in een reguliere winkel. Forever producten zijn exclusief verkrijgbaar bij zelfstandige ondernemers.

Ik gebruik de gezichtslijn van Target (blauwe producten in de foto) en Sonya (groen producten in de foto).

Het beste voor jouw huid

In Salon Piekfijn werk ik vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Ik ben een voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliseert, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

Uitgebreide huidanalyse met huidmeting

Alvorens de behandeling, wordt er eerst een beoordeling van de huid gemaakt. Hierbij maak ik gebruik van de Skinanalyser waarbij u als cliënt zelf heel goed de vorderingen kunt waarnemen. Voor u als cliënt is het belangrijk te weten dat u wordt behandeld met een merk dat zeer hoge percentages werkstoffen bevat! Hierdoor zijn wij in staat om veel huidproblemen sterk te verminderen of zelfs geheel op te lossen.

Door het vertrouwen, de metingen én het zichtbare resultaat is ook het thuisgebruik voor u gemakkelijker.

Geef uw huid een nieuwe kans

Bij de ontwikkeling van producten is het de missie om de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te bieden om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van de producten op de “normale” huid is. Als gebruiker ontdekt u snel de toegevoegde waarde van de producten! De producten van Hannah zijn uiteraard verkrijgbaar in mijn praktijk.

Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn. Ouder worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst op een mooie en gezonde manier.

Unieke werkwijze

De doelstelling van een Hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de Hannah methode, producten en technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie door de huidcoach behandeld met huidverbetering als doel. De Hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de Hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

Geschiedenis Hannah

In 1979 had Hannah Hakze een duidelijke missie voor ogen. Na een ernstig auto ongeval bleven haar littekens zichtbaar. Hierop heeft ze is de revolutionaire bindweefselmassage ontstaan.  “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”, was haar bekende credo!

Als specialist in huidtherapie met jarenlange praktijkervaring en als pionier van de revolutionaire bindweefselmassage, ontwikkelde ze een uniek totaalconcept en producten. Een effectief stappenplan voor de huid met als belangrijkste doel: effectieve en vooral duurzame huidverbetering!

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

30 minuten

€26,00

Oppervlakte reiniging – diepte reiniging – onzuiverheden verwijderen – epileren- masker – dag/nacht crème.

45 minuten

€36,00

Oppervlakte reiniging – diepte reiniging – onzuiverheden verwijderen – epileren – bovenlip harsen- gezicht en nek schouder decolleté massage – masker -dag/nacht crème.

60 minuten

€51,00

Oppervlakte reiniging – diepte reiniging – onzuiverheden verwijderen – epileren – bovenlip harsen- gezicht en nek schouder decolleté massage – hoofdhuidmassage – masker -dag/nacht crème.

75 minuten

€66,00

Oppervlakte reiniging – diepte reiniging – onzuiverheden verwijderen – epileren – bovenlip harsen- wimpers of wenkbrauwen verven – gezicht en nek schouder decolleté massage – hoofdhuidmassage – masker – serum – dag/nacht crème.

90 minuten

€81,00

Oppervlakte reiniging – diepte reiniging – onzuiverheden verwijderen – epileren – bovenlip harsen- wimpers en wenkbrauwen verven – uitgebreide gezicht en nek schouder decolleté massage – hoofdhuidmassage – masker – serum – dag/nacht crème.

Acne behandelingen

45 - 60 minuten

€51,00

Oppervlakte reiniging – diepte reiniging – onzuiverheden verwijderen- gerstekorrels verwijderen – gezicht en nek schouder decolleté massage – kalmerend masker – dag/nacht crème.

Kuur van 6 behandelingen iedere 14 dagen

€ 350,00

exclusief de producten die bij uw huid aansluiten

Kuur van 8 behandelingen iedere 14 dagen

€470,00

exclusief de producten die bij uw huid aansluiten

Jongere behandelingen

45 minuten

€36,00

Oppervlakte reiniging – diepte reiniging – onzuiverheden verwijderen – epileren – gezicht en nek schouder decolleté massage – masker -dag/nacht crème.

Huidbehandelingen

45 minuten

€ 45,00

60 minuten

€ 60,00

75 minuten

€ 75,00

90 minuten

€ 85,00

Bindweefselmassage

45 minuten

€ 45,00

Kuur van 6 behandelingen iedere 10 dagen

€260,00

Prijs is exclusief de producten die bij uw huid aansluiten

Kuur van 8 behandelingen iedere 10 dagen

€350,00

Prijs is exclusief de producten die bij uw huid aansluiten

Intens Treatment (glycolics)

60 minuten

€60,00

Kuur van 6 behandelingen iedere 10 dagen

€350,00

exclusief de producten die bij uw huid aansluiten

Kuur van 8 behandelingen iedere 10 dagen

€470,00

exclusief de producten die bij uw huid aansluiten

100

Klanttevredenheid

5

Jaar ervaring

50

Voorgaande klanten