Zwangerschaps-
massage

Zwangerschapsmassage in Oosterhout

De zwangerschapsmassage is een speciaal aangepaste massage. Tijdens de zwangerschap gebeurd er in een relatief korte periode veel in je lichaam. De hormonen veranderen je spieren en gewrichten, alles wordt losser en soepeler om ruimte voor het kind te maken en je op de bevalling voor te bereiden. De veranderingen zorgen er meestal voor dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek, rug en bekken. Je lichaam houdt vocht vast en het kan zijn dat je slecht slaapt.

De Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen. Al gauw bleek dat de vrouwen veel baat hebben bij een massage op een warm-waterkussen. De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie jou en je kind. Het zorgt ervoor dat je ademhaling dieper wordt en je hoofd even helemaal tot rust komt. 

Prijzen

  • 60 minuten €55,00

Belangrijk

In de eerste drie maanden is het slim om je niet te laten masseren met betrekking tot de groei en alle eerste ontwikkelingen van het kind. Na de 3 maanden kan de zwangerschap massage uitgevoerd worden. Je ligt op je rug. Je hoofd, armen, handen, rug ( dankzij het waterkussen en olie kan ik mijn armen onder je rug rustig heen en weer bewegen), benen en voeten.

De behandeling zorgt er ook voor dat je even stil staat bij alle veranderingen in je lichaam, hierdoor word je je bewuster van de baby in je buik. Er is onderzocht dat het een positief effect heeft op beter slapen, minder rug en bekken pijn, minder stress en minder complicaties tijdens de bevalling.

Andere massage?