Sportmassage

Sportmassage in Oosterhout

Een sportmassage kan verschillende dingen doen voor een sporter. Met behulp van verschillende massagetechnieken wordt de conditie van de spieren verbeterd. De techniek wordt bepaald door te kijken naar de sport en de wensen van de sporter.

Intens genieten

Een sportmasseur is meestal gespecialiseerd in kalmerende en stimulerende massages. Dit is masseren met het doel de spieren die het zwaarst worden belast, een betere doorbloeding te geven en aan te zetten tot extra stofwisseling. De spieren zijn daardoor beter bestand tegen grote kracht die er tijdens het sporten op uitgeoefend wordt.

Prijzen

  • 30 minuten €30,00
  • 60 minuten €55,00
  • 90 minuten €80,00

Belangrijk

De sporter wordt geestelijk en lichamelijk voorbereid op de volgende wedstrijd of komt na de wedstrijd of training bij jou. Hierbij komt de sporter tot rust en de spieren worden losgemaakt. Er ontstaat onder andere een betere doorbloeding, waardoor de sporter beter zal bewegen en het langer volhouden, vermoeidheid en spierpijn worden namelijk voorkomen.

De coördinatie wordt verbeterd, waardoor de kans op letsel en ongevallen verkleind wordt. De massage helpt bij het herstellen van de normale toestand, na een zware inspanning door afvalstoffen af te voeren. De sportmasseur kan dus bijdragen aan verantwoord en gezond sporten.

Andere massage?