Hotstone
massage

Gezond & jeugdig

De hotstonemassage wordt gegeven met vulkanische stenen. Ze hebben meestal een temperatuur tussen de 45 °C en 55 °C. Door de warmte van de stenen werkt een hotstonemassage dieper dan een gewone massage. Deze massage wordt niet alleen met de stenen gegeven, maar de stenen zijn een  aanvulling op de massage.

Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur dieper in het spierweefsel komen, waardoor de massage effectiever is. Een hotstonemassage zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf hersteld, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

Prijzen

  • 30 minuten €30,00
  • 60 minuten €55,00
  • 90 minuten €80,00

Voordelen

Hotstonemassage is goed bij spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen. Het helpt bij een verminderde bloedcirculatie, bij rugklachten, artritis, reuma, fibromyalgie en menstruatiepijn.

Door de ontspannende werking helpt het bij stress en angstgevoelens. Bij andere aandoeningen zoals hartklachten, bloeddrukproblemen, suikerziekte en zwangerschap moet je extra voorzichtig zijn, je kan dan het beste eerst overleggen met een specialist. 

Als het buiten boven de 25 °C is, kan je beter geen hotstonemassage ondergaan. Je lichaam  kan namelijk bij zo’n temperatuur niet genoeg afkoelen. Verder is deze massagevorm niet geschikt als je koorts of spataderen hebt. Ook niet bij kanker, omdat het de lymfestroom activeert.

Boek direct een massage afspraak

Andere massage?