Cupping massage (lichaam)

Gezond & jeugdig

Cupping betekent het plaatsen van “cups” op het lichaam. De cups die ik gebruik zijn van plastic die zuurstofarm (vacuüm) worden gemaakt, vervolgens op het lichaam geplaatst worden en zich vastzuigen op de gewenste locaties. Cupping is een veelvuldig gebruikte oosterse therapie, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken.

Toxines in spieren en gewrichten worden niet altijd even makkelijk door het lichaam afgebroken, wat voor verdere blokkades en ongemakken kan zorgen. Door gebruik te maken van Cupping-technieken kunnen de gifstoffen aan het huidoppervlak worden gebracht zodat het voor het lichaam veel eenvoudiger wordt om deze te verwijderen.

Prijzen

  • 30 minuten €30,00
  • 60 minuten €55,00
  • 90 minuten €80,00

Voordelen

Het lichaam wordt eerst ingemasseerd met massageolie, daarna worden er cups aangebracht. Onder de cups treedt een zeer sterke doorbloeding op. De cups worden over het lichaam bewogen, wat een zeer diepgaand en heilzame uitwerking geeft.

Cupping kan eveneens dienen als aanvulling bij cellulitis- en andere afslankingsbehandelingen, gezien de cups het verwijderen van vocht en vet uit de vetcellen vergemakkelijken.

Boek direct een massage afspraak

Andere massage?